Cautare

7519 de rezultate pentru "persoane fizice" (3.32 secunde)
Citricele Vitamina C din portocale, de exemplu, te ajuta sa arzi cu 30% mai multa grasime in timpul exercitițiilor fizice.
Persoanelor fizice care participa la mitinguri, demonstrații, procesiuni, concerte sau la alte tipuri de intruniri, in spatii deschise, ori la intruniri de natura activitatilor culturale, stiintifice, artistice, religioase, sportive sau de divertisment, in spații inchise, interzise in conformitate cu art.5 alin.(3) lit.a), risca amenzi cuprinse intre 500 de lei si 2.500 de lei.
In plus, au fost incluse la accizare alcoolul utilizat in industria cosmetica, uleiurile minerale scoase de la rezerva de stat si acordate gratuit in scop de ajutor umanitar, precum si uleiurile minerale folosite de persoanele fizice drept combustibil pentru incalzirea locuintelor.
Infectia cronica cu virusul hepatitei C (VHC) este o problema majora de sanatate publica la nivel global, estimandu-se ca in prezent peste 70 milioane de persoane sufera de aceasta afectiune. ... - Peste 650.000 de persoane ar fi infectate cu VHC - Cea.
137.375 de persoane din judetul Galati muncesc cu forme legale la o firma cu capital integral privat, potrivit situatiei intocmite la data de 31 iulie de catre Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Galati.
Numarul saracilor din judetul Dolj ne plaseaza printre regiunile cu foarte multe persoane care nu muncesc, nu au nici un fel de venituri si traiesc doar din ajutoare sociale sau alocatiile copiilor. ... Ajutorul se acorda diferentiat fiecarei persoane sau familii.
Cauze multiple Numarul total de someri corespunzator lunii iulie 2008, 7.023 de persoane, a crescut cu 1.514 persoane fata de cel din luna iulie a anului trecut.
Casa Judeteana de Pensii (CJP) Dolj a suspendat plata pensiilor pentru 77 de persoane din Craiova, pentru ca acestea nu au fost gasite la domiciliu in timpul controalelor efectuate de echipele mixte formate din angajatii institutiei si reprezentantii Politiei Comunitare, echipe denumite metaforic "Politia pensiilor".
- Consolidarea capacitatii de integrare socioprofesionala a 53 de persoane apartinand grupului tinta pe piata muncii si imbunatatirea calitatii vietii acestora, prin cresterea nivelului de pregatire profesionala si a numarului de persoane ocupate; ... - Informarea si consilierea a 43 de persoane apartinand grupului tinta;
- organizarea de sesiuni individuale si colective de informare si consiliere " pentru un numar de peste 860 de persoane din mediul rural;
Ea a ignorat, de pilda, complet cazurile in care mai multe persoane au fost rapite simultan, faptul ca majoritatea rapirilor au inceput in alta parte decat in pat, ca multi oameni si-au reamintit detaliile rapirii fara utilizarea hipnozei s.a.m.d.
Saptamana aceasta am citit un articol in care se spunea ca peste 390.000 persoane varstnice din Romania au nevoie de ingrijiri la domiciliu insa din bugetul cumulat al CNAS si MMFPSPV au fost platite servicii la domiciliu pentru 29.306 persoane.
CEC va lansa din 21 noiembrie creditul de investitii destinate persoanelor fizice autorizate.
Dat afara de la Ocolul Silvic Voineasa si mutat la Directie "In urma verificarii modului de respectare a regimului silvic de catre 19 persoane fizice, posesoare a 127 ha de padure, prin Legea nr.
Inspectorii fiscului local si-au facut norma de incasari din executari silite pe spinarea persoanelor fizice.
Fapta va fi sanctionata cu amenda intre 800 si 1.500 de lei, pentru persoane fizice, si intre 1.000 si 2.500 de lei, pentru cele juridice.
Fapta va fi sanctionata cu amenda intre 800 si 1.500 de lei, pentru persoane fizice, si intre 1.000 si 2.500 de lei, pentru cele juridice.
Fapta va fi sanctionata cu amenda intre 800 si 1.500 de lei, pentru persoane fizice, si intre 1.000 si 2.500 de lei, pentru cele juridice.
Potrivit unui comunicat al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), rezultatele sondajului au relevat faptul ca principala problema cu care se confrunta contribuabilii persoane fizice si juridice (circa 40% dintre respondenti) o constituie numarul mare de documente solicitate si procedurile legate de acestea.
Pe 26 mai 2005 este convocata adunarea generala extraordinala a actionarilor de la SC Bachus SA care, conform AVAS, va lua la cunostinta despre noua structura a actionariatului, formata din AVAS, cu 29,43% din capitalul social, si actionarii persoane fizice, care dupa modificarea surprinzatoare detin 70,56% din capitalul social de la SC Bachus.
google-analytics.com